Profi fűrészláncok és láncvezetők!

Profi fűrészláncok és láncvezetők!

Német minőség, megfizethető áron! - Ezzel az egyetlen mondattal, tökéletesen tudjuk jellemezni az általunk forgalmazott fűrészláncokat és vezetőlemezeket!

Webáruházunk fennállása alatt, többféle márkájú és minőségű vezetőlemez és fűrészlánc is megfordult már kínálatunkban. Komoly szándékunk volt, hogy kiválasszuk azokat a termékeket, amelyek megfelelő minőséget képviselnek, megfizethető áron.

Kijelenthetjük, hogy ezt túlteljesítettük, ugyanis a tavalyi évben, megfizethető áron, nem csak megfelelő, hanem KIVÁLÓ minőségre leltünk a Ratioparts termékeiben!

Bár a gyártó, többféle minőséget képvisel a felhasználási terület szerint (példuául Hobbi, Fél-Profi, Profi kategória stb...), webáruházunkban kizárólag fél-profi és profi kategóriába tartozó láncokat és láncvezetőket forgalmazunk!

Néhány szó a Ratioparts láncokról és vezetőkről:

A német ipar, mindig is híres volt a precíz és magas minőségi elvárásairól.  A ratioparts® fűrészláncok és vezetőlemezek, a legmagasabb minőségi szabványok alapján készülnek, kiváló minőségű, magas szén-és krómtartalmú acélból. Ez a precizitás és minőség jellemzi az általunk is forgalmazott Ratioparts termékeket.

A fűrészláncok vágóélének kialakítása szempontjából, választhatunk éles-sarkos (Full-chisel) és enyhén lekerekített vágóélű (Semi-chisel) láncok közül.

Sarkos profil vs lekerekített profil
Vágás teljesítmény szempontjából a sarkos lánc, a hegyes profilnak köszönhetően, agresszívebben, gyorsabban vág, szemben a lekerekített kialakítású láncokkal. Ez utóbbi viszont, nehezebben kopik, éltartóbb, így ritkábban szükséges megélezni. (kifejezetten kemény-száraz fánál, szennyezett fánál, valamint télen, fagyott fában előszeretettel használják)
Kézi élezés esetén, a lekerekített profilú láncokat könnyebben, magabiztosabban élezik a kevésbé rutinos felhasználók is.
Visszarúgás szempontjából a hagyományos láncoknál, általában a kerekített profilt tartják biztonságosabbnak, de számtalan új fejlesztésű lánc esetében, már nem érezhető különbség ebből a szempontból.

 

 

2019. szept. 10.

További hírek